Za vrijeme obavljanja stomatoloških zahvata u ordinaciji Dr. Nenadov, imate besplatan smještaj u našim apartmanima za vas i vašu pratnju. Apartman je za 4 osobe, nalazi se u mjestu Đurđevu, 20 km udaljenosti autom od Novog Sada. Dr. Nenadov ima ordinaciju u Novom Sadu te ordinaciju u Đurđevu

Našim pacijentima iz Hrvatske pružamo mogućnost besplatnog smještaja u apartmanima, koji su odlično opremljeni (kuhinja, klima, kupatilo, ručnici, posteljina, TV-satelit, Internet). Svaki apartman ima po 60 m2 i ima mogućnost komfornog smještaja četiri osobe.

Uspješno sarađujemo sa pacijentima iz Hrvatske o čemu svjedoči veliki broj zadovoljnih pacijenata.

Apartman ima osigurano parking mjesto pod video nadzorom.

Pored ordinacije se nalazi market, a u blizini se nalazi nekoliko kvalitetnih restorana i kafića. Na udaljenosti od 8 km nalazi se Golf centar, a za ljubitelje tenisa i teniski tereni.

U blizini je i grad Novi Sad u kome postoje mnoge znamenitosti koje možete obići: Petrovaradinska tvrđava, Štrand, obala, parkovi, bazeni, tržni centri, centar grada...

Novi Sad organizira Exit muzički festival koji također možete posjetiti. Ukoliko budete naš protetski pacijent mi ćemo vam osigurati besplatan smještaj za vrijeme trajanja bilo kojeg festivala u Novom Sadu.