Za vrijeme obavljanja stomatoloških zahvata u ordinaciji Dr. Pintarić, imate besplatan smještaj u našim apartmanima za vas i vašu pratnju. Apartman je za 2 osobe, nalazi se na udaljenosti od 15 min automobilom od ordinacije koja je u strogom centru grada

Iskusite prednosti dentalnog turizma:

Niske cijene: Bez sumnje, najveća prednost (i dobitak za Vas) stomatološkog turizma je velika ušteda. Neke zemlje, uključujući i našu, u mogućnosti su da Vam pruže najkvalitetnije stomatološke usluge po nižim cijenama zbog nižih cijena rada i nižih administrativnih troškova u tim zemljama.

Visoka kvaliteta: Budite sigurni da će usluga koju dobijete u stomatološkim ordinacijama ovdje biti jednaka ili čak i bolja u odnosu na one koje imate u svojoj zemlji. Naši stomatolozi su dobro obrazovani i obučeni su da primjenjuju suvremenu opremu i materijale.

Usluga odmah: Dobit ćete stomatološke usluge u vrijeme koje Vama najviše odgovara. Recite nam Vaš raspored, a mi ćemo sve organizirati za Vas.

Mogućnosti putovanja: Iako je primarna motivacija za većinu kupaca pristupačna stomatološka njega, za neke ljude to je odlična prilika za kombiniranje stomatološke njege i putovanja / odmora. Obzirom na sve niže cijene prijevoza, možete čak povesti i svoje prijatelje ili familiju. Također, nećete potrošiti vrijeme na zakazivanje sastanka kod stomatologa, a troškovi smještaja nisu veliki.

Dobro došli u Novi Sad!

Pozicioniran na Dunavu, sa Tvrđavom iz XVII vijeka, na raskršću najvažnijih prometnica, u blizini Fruške gore sa 17 kulturno-povijesno važnih manastira, sa salašima u neposrednoj okolini, atraktivnom starom gradskim jezgrom, mnogobrojnim muzejima, prestižnim Novosadskim sajmom i brojnih svjetski poznatih festivala i manifestacija, Novi Sad posjeduje svu potrebnu raznolikost ponude neophodnu jednom suvremenom turističkom centru koji želi i može ostvariti zapaženije mjesto na turističkoj mapi svijeta.

Najmasovnija manifestacija je svakako ljetni muzički festival EXIT u Novom Sadu, koji okuplja oko 250 do 350 tisuća mladih.