Ukoliko očekujete više od smještaja tijekom obavljanja vaših stomatoloških zahvata u Novom Sadu, preporučujemo vam apartmane Narator. Apartmani se nalaze na 5 minuta udaljenosti od ordinacije Dr. Pintarić

Inspiriran umjetnošću, detaljno osmišljen, butik rezidencija „Narator“ je koncept koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kreiran sa ciljem da na Vas ostavi nezaboravan utisak, podstiče maštu i stvara vezu sa pričom koju svaka soba priča za sebe. Upoznavanjem sa Naratorom, saznajući njegove tajne, gosti se vraćaju na već dobro poznato mjesto osjećajući se kao kod kuće.

Butik rezidencija „Narator“ je unikatan smještaj koji se sastoji od 8 tematski uređena apartmana. Svaki apartman je detaljno opremljen tako da zadovolji sve Vaše potrebe kao i da Vam pruži dodatne usluge hotelskog sadržaja. Cilj nam je da se gosti osjećaju kao kod kuće i da požele da ostanu kod nas i duže. U apartmanima se pored ručnika, osnovne kozmetike, satelitskih kanala i besplatnog interneta nalazi i moderno opremljena kuhinja. Ukoliko želite komfor, možemo Vam ponuditi i smještaj u većim apartmanima u kojima je spavaći dio odvojen od dnevnog boravka. Neki apartmani imaju i svoj balkon na kojem možete uživati uz jutarnju kavu, doručak, čašu vina, a pušači i uz cigaretu, budući da je cijeli unutrašnji prostor nepušački.

Butik rezidencija “Narator” sakriven je od gradske gužve i vreve, u pješačkoj zoni Novog Sada, u dvorišnom prostoru između Dunavske ulice i pijace sa najdužom tradicijom u gradu, Riblje pijace. Ovakva lokacija pruža gostima mogućnost da osjete upravo suštinu Novog Sada - dobru atmosferu, kulturnu raznolikost i bogatu ponudu restorana, vinarija, kafića i butika sa jedne strane te ušuškanost, mir i uljuljkanost gradića kojem dušu daje lokalno stanovništvo.
NARATOR
BOUTIQUE RESIDENCE
Adresa apartmana:
Dunavska ulica broj 17 /
Trg Republike broj 16
21 000 Novi Sad